На Вінничині інвалідам в якості благодійної допомоги дали «невідому» крупу

Новини Вінниці / На Вінничині інвалідам в якості благодійної допомоги дали «невідому» крупу

На Вінниччині людям з інвалідністю в якості благодійної допомоги дали пачку «невідомої» крупи. Через «подарунок» в Козятині, що у Вінницькій області виник конфлікт. Скаржитись на благодійників інваліди завітали до місцевих  журналістів.

На Вінниччині людям з інвалідністю в якості благодійної допомоги дали пачку «невідомої» крупи. Через «подарунок» в Козятині, що у Вінницькій області, виник конфлікт. Скаржитись на благодійників інваліди завітали до місцевих журналістів.

Про це повідомляє RIA-Козятин.

«Оце принесли таке нам до Дня інвалідів. Добре, що хоч папірець надрукували з інструкцією і підписалися від кого. У мене друга група інвалідності. За 20 років, пригадую, раз дали 750 грамів олії і кіло, чи то гречки, чи то цукру. Пачка з крупою насправді невідомого походження, англійською мовою, без маркування. Тобто, прочитати людині, яка не володіє іноземною мовою, неможливо. На перший погляд імпортний рис з домішками схожий на комбікорм. Добре, що працівники міського територіального центру роздрукували інструкцію для приготування: добавити вміст пакету до 1,5 літра (6 стаканів) киплячої води. Перемішати, накрити і варити на повільному вогні протягом 20 хвилин», – цитує пані Марію видання.

Завідувачка відділення з надання матеріальної допомоги Козятинського міського територіального центру Світлана Криворучко пояснила, що у пачці рис із соєю. Надала таку допомогу ГО «Спільна справа», яка об‘єднує переселенців Вінниччини. В терцентрі крупу роздали – кому по пачці, кому по дві. Посадовець була здивована, що люди не оцінили таку допомогу.

Марина Карабай

17 грудня, 2019