На Вінниччини у різдвяні дні бійці ДСНС тричі гасили пожежі в приватних будинках

Новини Вінниці / На Вінниччини у різдвяні дні бійці ДСНС тричі гасили пожежі в приватних будинках

Минулої ночі раптово загорівся двоповерховий житловий будинок в селі Медведівка, що на Козятинщині. Повідомлення про це на лінію «101» надійшло о 1:44. На місце пожежі виїхали два караули рятувальників – з Козятина й Махнівки.

Минулої ночі раптово загорівся двоповерховий житловий будинок в селі Медведівка, що на Козятинщині. Повідомлення про це на лінію «101» надійшло о 1:44.  На місце пожежі виїхали два караули рятувальників – з Козятина й Махнівки.

Бійці швидко локалізували й ліквідували пожежу, однак вогонь встиг знищити дах з металочерепиці площею 100 кв. метрів. Імовірно, будинок загорівся через несправну грубку.

Напередодні, 6 січня, виникла пожежа в приватному будинку в Мурованих Курилівцях. Ввечері там через замикання електромережі загорілася кімната площею 12 кв. метрів. На щастя, ніхто не постраждав, однак вогонь знищив меблі й побутову техніку.

А минулої п'ятниці, 5 січня, пізно ввечері зайнялася кімната в будинку на вулиці Садовій в Калинівці. Як і в попередніх двох випадках, обійшлося без жертв й постраждалих. Причина пожежі встановлюється.

Юрій ЯРМОЩУК

Юрій Ярмощук

7 січня, 2018