На Вінниччину насувається похолодання

Новини Вінниці / На Вінниччину насувається похолодання

Тішитися цьогорічними надзвичайно теплими осінніми днями нам залишилося недовго. Поступово холодний фронт запанує в усіх регіонах нашої країни. А разом з похолоданням прийдуть й дощі. За прогнозами синоптиків, вже завтра на Вінниччині денна температура знизиться на кілька градусів – до 14 - 16, вночі очікується 6 - 8 з позначкою плюс. У неділю стане ще прохолодніше – вдень повітря прогріється до +12 градусів, уночі буде +6. А з наступного тижня позначки на термометрах надалі поступово опускатимуться. Утім, цими вихідними збережеться лагідна погода. Тож не втрачаймо можливість гарно провести час на свіжому повітрі, насолоджуючись останніми теплими осінніми днями.

Тішитися цьогорічними надзвичайно теплими осінніми днями нам залишилося недовго. Поступово холодний фронт запанує в усіх регіонах нашої країни. А разом з похолоданням прийдуть й дощі. 

За прогнозами синоптиків, вже завтра на Вінниччині денна температура знизиться на кілька градусів – до 14 - 16, вночі очікується 6 - 8 з позначкою плюс. У неділю стане ще прохолодніше – вдень повітря прогріється до +12 градусів, уночі буде +6. А з наступного тижня позначки на термометрах надалі поступово опускатимуться.

Утім, цими вихідними збережеться лагідна погода. Тож не втрачаймо можливість гарно провести час на свіжому повітрі, насолоджуючись останніми теплими осінніми днями.


 

Юрій Ярмощук

19 жовтня, 2018