На Вінниччину їде Василь Вірастюк, аби визначити найсильнішого богатиря області

Новини Вінниці / На Вінниччину їде Василь Вірастюк, аби визначити найсильнішого богатиря області

У неділю, 5 серпня, до Жмеринки їде володар титулів «Найсильніша людина України» та «Найсильніша людина світу» Василь Вірастюк. Як повідомили у відділі у справах сім'ї, молоді та спорту Жмеринської міської ради, він візьме участь у фіналі Відкритого чемпіонату Вінницької області зі стронгмену. Змагатимуться силачі з 16 години на центральній площі райцентру. Після столичний гість проведе аавтограф та фотосесії.

У неділю, 5 серпня, до Жмеринки їде володар титулів «Найсильніша людина України» та «Найсильніша людина світу» Василь Вірастюк.  Як повідомили у відділі у справах сім'ї, молоді та спорту Жмеринської міської ради, він візьме участь у фіналі Відкритого чемпіонату Вінницької області зі стронгмену. Змагатимуться силачі з 16 години на центральній площі райцентру. Після заходу столичний гість проведе автограф та фотосесії.

Силові змагання проходитимуть в рамках відзначення 115-ї річниці заснування міста Жмеринки. Також на День міста виступатимуть Ігор Юрковський, Гурт Пан Карпо, квартет скрипалів з Одеси. Хедлайнерами світкового дня стане українська група Пара Нормальних.