На Вінниччині звільнили керівників двох обласних медичних закладів

Новини Вінниці / На Вінниччині звільнили керівників двох обласних медичних закладів

За розпорядженнями голови Вінницької обласної ради Вячеслава Соколового сьогодні, 22 вересня, із займаних посад звільнено очільників двох комунальних закладів. В обох керівників закінчився термін контракту.

Матковського Ігоря Анатолійовича звільнено з посади керівника «Клінічного центру інфекційних хвороб», а Голодюк Світлани Михайлівни – з посади директорки «Вінницького обласного клінічного медичного реабілітаційного центру ветеранів війни та радіаційного захисту населення».

Кадрові рішення керівництва облради вже викликали певний резонанс. Приміром, парламентарка зі «Слуги народу» Ірина Борзова у соцмережах написала, що «сумно і соромно», коли приймають рішення «тихо, без пояснень, щодо звільнення професіоналів у своїй справі у сфері медицини». Перша заступниця Вінницької ОВА та депутатка облради від «Слуги народу» Наталя Заболотна зазначила, що «два надзвичайні керівники-професіонали, які з болота підняли свої заклади просто в один ранок залишились без роботи», «без жодних пояснень»…

Зважаючи на обставини звільнення двох керівників, відвертого «тертя» між представниками «СН» та «УСГ», яка представлена у керівництві органу, уникнути буде складно.