На Вінниччині знахабнілі шахраї вимагають гроші від імені ОДА

Новини Вінниці / На Вінниччині знахабнілі шахраї вимагають гроші від імені ОДА

У Вінницькій області зафіксовані факти ось такого шахрайства: невідомі спритники від імені високопосадовців ОДА вимагають гроші у керівників агропромислових й інших підприємств. Шахраї запевняють, що збирають кошти для термінової допомоги бійцям АТО та їх родинам, а також дітям з малозабезпечених родин й інвалідам.

У Вінницькій області зафіксовані факти шахрайства: невідомі спритники від імені високопосадовців ОДА вимагають гроші у керівників агропромислових й інших підприємств. Шахраї запевняють, що збирають кошти для термінової допомоги бійцям АТО та їх родинам, а також дітям з малозабезпечених родин та інвалідам.

З цього приводу на сайті ОДА оприлюднено офіційну заяву. У ній, зокрема, зазначається, що «голова облдержадміністрації  Валерій Коровій наголошує, що ні він, ні його заступники, ні керівники структурних підрозділів ОДА  з подібними проханнями не звертались і не звертатимуться до громадян краю».

Усім, до кого від імені обласної влади звертатимуться шахраї, радять негайно повідомити правоохоронців, а також й очільників області.

Юрій ЯРМОЩУК

 

Сергій Маламура

24 листопада, 2017