На Вінниччині змагатимуться за звання кращої медсестри Збройних Сил України

Новини Вінниці / На Вінниччині змагатимуться за звання кращої медсестри Збройних Сил України

На Вінниччину з’їжджаються медичні сестри у погонах майже з усіх областей країни. У Хмільнику протягом трьох днів, з 7 по 9 червня,триватиме фінальний етап всеармійського конкурсу “Берегиня в погонах”.

На Вінниччину з’їжджаються медичні сестри у погонах майже з усіх областей країни. У Хмільнику протягом трьох днів - з 7 по 9 червня - триватиме фінальний етап всеармійського конкурсу “Берегиня в погонах”.

За звання найкращої 27 військовослужбовців медичної служби з Луцька, Вінниці, Херсона, Києва, Миколаєва, Львова, Білої Церкви, Одеси, Полтави, Житомира, Хмельницького, Чернівців, Дніпра та Рівного, тощо. Деякі сестрички аби взяти участь у конкурсі приїдуть прямо із передової. Усі вони здобули перемогу на регіональних етапах.

«У фінальній частині конкурсу журі оцінюватиме конкурсанток не лише за зовнішніми даними, а передусім їхню професійну та фізичну підготовку. Також дівчата продемонструють свою креативність та творчі здібності (виконають заздалегідь підготовлені хореографічні та вокальні композиції). На фінальному етапі красуні змінять польову форму на вечірні сукні», - розповіли у прес-службі  оборонного відомства.