На Вінниччині з’явилась ще одна пожежна частина (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині з’явилась ще одна пожежна частина (ФОТО)

На Козятинщині пройшло урочисте відкриття нової пожежної частини у селі Глухівці, яку облашували переважно за кошти громади. Святкували співами, урочистими вітаннями та музикою.  

У Козятинському районі пройшло урочисте відкриття нової пожежної частини. Тепер вона є у селищі Глухівці. Частину облашували переважно за кошти громади. Святкували місцеві мешканці співами, урочистими вітаннями та музикою.  

Як повідомили у Глуховецькій об’єднаній територіальній громаді Козятинського району Вінниччини, 16 вересня напередодні Дня рятівника відбулось урочисте відкриття місцевої пожежної команди. До її складу ввійшли шестеро працівників, підрозділ має приміщення, спецавтомобіль та відповідне оснащення.

У громаді наголошують, що своя пожежна бригада сприятиме більш оперативному реагуванню на надзвичайні події та посилить рівень пожежної безпеки громадян.

Новини Вінниці / На Вінниччині з’явилась ще одна пожежна частина (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині з’явилась ще одна пожежна частина (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині з’явилась ще одна пожежна частина (ФОТО)
Ірина Заіковата

17 вересня, 2019