На Вінниччині жінка затримала грабіжника та передала його поліції

Новини Вінниці / На Вінниччині жінка затримала грабіжника та передала його поліції

На Вінниччині, а саме у містечку Козятин, 4 листопада близько 18:30 до поліції надійшов виклик від місцевої жительки, яка повідомила, що невідома особа через відкриті двері зайшла у будинок її матері та викрала її гаманець із 175 гривнями.

На Вінниччині, а саме у місті Козятин, 4 листопада близько 18:30 до поліції надійшов виклик від місцевої жительки, яка повідомила, що невідома особа через відкриті двері зайшла у будинок її матері та викрала її гаманець із 175 гривнями.

«На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. Як з’ясувалось, потерпіла самотужки наздогнала зловмисника, який заволодів її гаманцем, затримала його та передала працівникам поліції», - повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Зловмисником виявився 14-річний місцевий житель. Хлопець неодноразово потрапляв у поле зору поліції за крадіжки. Наразі він затриманий.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення зловмиснику загрожує покарання до 8 років ув’язнення.

 

Дмитро Тур

5 листопада, 2019