На Вінниччині жертвами грабіжників стали двоє селян, один з яких зберігав гроші в гаражі

Новини Вінниці / На Вінниччині жертвами грабіжників стали двоє селян, один з яких зберігав гроші в гаражі

Жертвою грабіжника став 63-річний мешканець селища Десна. Злочинець серед дня ввірвався в його оселю та відібрав годинник й гроші.

Жертвою грабіжника став 63-річний мешканець селища Десна. Злочинець серед дня ввірвався в його оселю та відібрав годинник й гроші. Правоохоронці швидко затримали підозрюваного – 31–річного мешканця села Березино, що у Вінницькому районі. Про те, що саме він скоїв пограбування свідчили знайдені у нього речі потерпілого пенсіонера.

А у селі Зятківці, що в Гайсинському районі, зловмисник удосвіта проник у розташований на подвір'ї гараж тамтешнього жителя. Як з'ясувалося, у автівці лежали 4,5 тис. грн та 200 «зелених». Утім, зникнути без проблем з місця злочину йому не вдалося, бо його помітив господар цього обійстя. Між ними почалася бійка, але затримати непроханого нічного гостя не вдалося. Злочинець наніс йому кілька потужних ударів й зник. Утім, на місці злочину з його кишені випав мобільний телефон. Тож оперативники швидко затримали підозрюваного – 20-річного жителя цього ж району.
Підозрюваним «світить» суворе покарання – до 8 років ув'язнення. 

Юрій Ярмощук

12 травня, 2018