На Вінниччині затримано серійного викрадача електроінструменту

Новини Вінниці / На Вінниччині затримано серійного викрадача електроінструменту

Постійні крадіжки електроінструменту кілька місяців реєстрували у різних куточках Калинівського району Вінниччини. Нарешті місцеві правоохоронці запевняють, що затримали підозрюваного у серії подібних злочинів. У поліції переконані, що саме 40-річний місцевий мешканець «відшліфував» схему крадіжок та збуту товару, який завжди користується попитом на ринках.

Постійні крадіжки електроінструменту кілька місяців реєстрували у різних куточках Калинівського району Вінниччини. Місцеві правоохоронці запевняють, що нарешті затримали підозрюваного у серії подібних злочинів. У поліції переконані, що саме 40-річний місцевий мешканець «відшліфував» схему крадіжок та збуту товару, який завжди користується попитом на ринках.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, заяви калинівчан були майже типовими. В них вказувалося про крадіжки з господарчих приміщень. Вжитими розшуковими заходами правоохоронцям вдалося встановили та затримали особу, причетну до крадіжок.

Ним виявилися 40-річний місцевий житель. В поле зору поліції раніше він не потрапляв. Викрадені речі правопорушник збував на ринку. Наразі поліцейські перевіряють причетність підозрюваного до вчинення серії аналогічних злочинів на території району.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка), що передбачає до 6 років ув’язнення. 

Макс Мельник

6 грудня, 2019