На Вінниччині затримали рецидивіста з напарником, яких підозрюють у зухвалому нападі

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали рецидивіста з напарником, яких підозрюють у зухвалому нападі

Жмеринські правоохоронці 19 лютого затримали двох підозрюваних, яких вважають причетними до пограбування біля центрального ринку 44-річного місцевого жителя. Зловмисники відібрали у потерпілого рюкзак, де той тримав гроші.

Жмеринські правоохоронці 19 лютого  затримали двох підозрюваних, яких вважають причетними до пограбування біля центрального ринку 44-річного місцевого жителя. Зловмисники відібрали у потерпілого рюкзак, де той тримав гроші.

Інцидент відбувся вдень 11 лютого. На спецлінію 102 чоловік звернувся близько 16.00. Він повідомив, що двоє незнайомців напали і, застосувавши силу, відібрали рюкзак, в якому лежали 1,6 тисячі гривень.

Левова частка у позитивному фіналі розслідування – записи з камер відеонагляду. Як пояснюють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, скориставшись відео поліцейські встановили особи підозрюваних, а згодом і затримали їх.

За версією слідства, до злочину причетні 45-річний житель Могилева-Подільського та 43-річний мешканець Київської області. Один з них неодноразово був судимий за грабежі, розбої та крадіжки. Його фото є у поліцейській базі, тому дует швидко вирахували.

Кримінальне провадження відкрито за ч.2 ст.186 КК України (грабіж), що передбачає до  6 років ув’язнення.

Макс Мельник

20 лютого, 2019