На Вінниччині засуджено обвинуваченого у замаху на вбивство

Новини Вінниці / На Вінниччині засуджено обвинуваченого у замаху на вбивство

До 7 років ув’язнення засуджено 56-річного жителя Козятину, який у січні 2019-го ледь не вбив приятеля. Чоловіку вдалося нанести ножем один удар у ліву частину грудної клітини, а далі втрутився «свідок».

До 7 років ув’язнення засуджено 56-річного жителя Козятину, який у січні 2019-го ледь не вбив приятеля. Чоловіку вдалося нанести ножем один удар у ліву частину грудної клітини, а далі втрутився «свідок». Вінницькі лікарі врятували життя постраждалому.

Як повідомляють у прес-службі прокуратури Вінницької області, чоловіка звинувачують у  незакінченому замаху на вбивство (ч.3 ст.15 , ч.1 ст. 115 КК України). Обвинувачення у райсуді підтримано Калинівською місцевою прокуратурою.

Відомо, що перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, як кажуть на ґрунті неприязних відносин у чоловіка виникла суперечка із 35-річним земляком. Аби її «розв’язати» людина схопилася за ніж.

Після того, як обвинувачений наніс перший удар в область серця, втрутився третій учасник застілля. Фактично він врятував пораненого під повторення ударів ножем.

У пораненого в лікарні діагностували колото-різане поранення лівої половини грудної клітини і гематорокс. Пацієнт вижив.

Свою вину обвинувачений визнав у повному обсязі. На даний час вирок не набув законної сили, можливо його оскаржуватимуть.