На Вінниччині застілля закінчилося трагедією

Новини Вінниці / На Вінниччині застілля закінчилося трагедією

Ця сумна історія, як це нерідко буває у житті, почалася із застілля. Звісно, зі спиртним. А закінчилася вона трагедією.

Ця сумна історія, як це нерідко буває у житті, почалася із застілля. Звісно, зі спиртним. А закінчилася вона трагедією. Наша 48-річна землячка загинула, її 57-річного співмешканця чекає суд й тривалий тюремний строк.

Сталося це жахіття у Могилів-Подільському районі. Згадана пара з якогось приводу влаштувала застілля. Після випитого між ними виникла побутова сварка. Під час неї жінка нібито взяла зі столу плашку та замахнулася нею на чоловіка. Той схопив ножа та вдарив ним її у грудну клітину. Удар виявився фатальним – ніж потрапив у серце.

Про смерть односельчанки місцеві мешканці учора, 21 жовтня, повідомили працівників поліції. Підозрюваного затримали того ж дня. Йому інкримінують ч.1 ст. 115 КК України – умисне вбивство. Цьому селянину загрожує до 15 років ув'язнення.

Як повідомляв  NaПарижі, нещодавно у селі Крищенці, що в Тульчинському районі, у власній оселі був виявлений труп 46-річної жінки. Слідчі встановили особу того, хто ймовірно наніс селянці смертельні удари. Підозрюваним був її 43-річний співмешканець.

 
 

Юрій Ярмощук

22 жовтня, 2018