На Вінниччині зареєстровані перші випадки пожеж через несправне пічне опалення (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині зареєстровані перші випадки пожеж через несправне пічне опалення (ФОТО)

На Вінниччині жителі села Сутиски намагались зігрітись у прохолодний осінній вечір, та запалили піч. Однак скоріш за все власники будинку забули прочистити димохід, адже майже миттєво в кімнаті спалахнула пожежа.  На щастя ніхто з людей не постраждав.

На Вінниччині жителі селища Сутиски намагались зігрітись у прохолодний осінній вечір, та запалили піч. Однак, скоріш за все, власники будинку забули прочистити димохід, адже майже миттєво в кімнаті спалахнула пожежа. На щастя ніхто з людей не постраждав.

Як повідомили в ДСНС у Вінницькій області, 19 вересня о 06:38 надійшло повідомлення, що на території одного із приватних домоволодінь у селищі Сутиски Тиврівського району виникла пожежа.

Прибувши до місця виклику, рятувальники встановили, що вогнем охоплено одну із житлових кімнат будинку на площі 30 кв.м. Пожежа була локалізована вже о 07:04, а ліквідована о 07:22.

Відомо, що до боротьби з вогнем від ДСНС залучалося чотири чоловіки особового складу та одна одиниця спецтехніки.

Встановлено, що дана пожежа виникла в зв’язку із порушенням правил пожежної безпеки під час використання пічного опалення. Ймовірно, власники не почистили димові канали заповнені сажею з попереднього опалювальною сезону.

Шановні громадяни, Тиврівський районний сектор ГУ ДСНС України у Вінницькій області наголошує на дотриманні правил пожежної безпеки в опалювальний сезон.

Новини Вінниці / На Вінниччині зареєстровані перші випадки пожеж через несправне пічне опалення (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині зареєстровані перші випадки пожеж через несправне пічне опалення (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині зареєстровані перші випадки пожеж через несправне пічне опалення (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині зареєстровані перші випадки пожеж через несправне пічне опалення (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині зареєстровані перші випадки пожеж через несправне пічне опалення (ФОТО)
Ірина Заіковата

20 вересня, 2019