На Вінниччині запроторили за ґрати невдаху-викрадача

Новини Вінниці / На Вінниччині запроторили за ґрати невдаху-викрадача

У грудні минулого року у мешканця Жмеринщини хтось поцупив автомобіль ЗІЛ. Він раптово зник з території приватного підприємства. 46-річний власник відразу звернувся до поліції. Зниклий автомобіль знайшли за кілька годин – у багнюці на узбіччі дороги. Туди невдаха-викрадач заїхав за браком водійського досвіду.

   У грудні минулого року у мешканця Жмеринщини хтось поцупив автомобіль ЗІЛ. Він раптово зник з території приватного підприємства. 46-річний власник відразу звернувся до поліції. Зниклий автомобіль знайшли за кілька годин – у багнюці на узбіччі дороги. Туди невдаха-викрадач заїхав за браком водійського досвіду. Зрозумівши, що справи кепські, він залишив вантажівку й утік. 
   Але того ж дня його затримали. Ним виявився 30-річний житель згаданого району, який кілька місяців тому достроково повернувся у рідний край з місць позбавлення волі.
    Жмеринський міськрайонний суд, визнавши його винним у незаконному заволодінні транспортним засобом, призначив покарання: позбавлення волі строком на 5 років і 6 місяців.

Юрій Ярмощук

26 березня, 2018