На Вінниччині захоплено елеватор, де власники продали зерно фермерів (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині захоплено елеватор, де власники продали зерно фермерів (ФОТО)

На станції Бар, що поблизу однойменного райцентру на Вінниччині, 13 червня захоплено елеватор. Про подробиці наразі казати рано, як і робити висновки, чи законно вчиняють люди. Але це саме те підприємство, куди селяни здали на зберігання власне зерно, а воно зникло. Людям не повриенули ані зерна, ані грошей після його продажу. 

На станції Бар, що поблизу однойменного райцентру на Вінниччині, 13 червня захоплено елеватор. Про подробиці наразі казати рано, як і робити висновки, чи законно вчиняють люди. Але це саме те підприємство, куди селяни здали на зберігання власне зерно, а воно зникло. Людям не повернули ані зерна, ані грошей після його продажу. 

Нагадаємо, наприкінці травня фермери перекрили дорогу у центрі міста Бар після того, як їх не почули у Зеленського, коли вони пікетували АП у Києві. Вони ходили пішохідними переходами у кількох місцях місцевої магістралі. Акція протесту паралізувала райцентр.

За словами фермерів, вони вимагають, щоб їм повернули зерно, яке вони здали на елеватор, що працює біля станції Бар, восени минулого року. Припускають, що зерно уже встигли продати… Потім – уже в червні вони пікетували в’їзд до елеватору.

Макс Мельник

13 червня, 2019