На Вінниччині загорілися магазин, кілька будинків й гараж

Новини Вінниці / На Вінниччині загорілися магазин, кілька будинків й гараж

Сьогодні вогонь вже встиг наробити збитків на Вінниччині. Зокрема, близько 7 ранку загорівся магазин у селі Кузьминці, що в Барському районі.

Сьогодні, 5 лютого, вогонь вже встиг наробити збитків на Вінниччині.  Зокрема, близько 7 ранку загорівся магазин у селі Кузьминці, що в Барському районі. Чому спалахнула сільська крамниця наразі з'ясовують фахівці ДСНС.

«Прибувши на місце виклику, бійці Державної пожежно-рятувальної частини №15 встановили, що вогнем охоплено шиферну покрівлю магазину на площі 80 кв.м. Пожежу локалізували о 07:54, а ліквідували о 08:33», – повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Вінницькій області.

Майже у цей же час на території одного із приватних домогосподарств на вул. Привокзальній у Гайсині спалахнув гараж з авто.

«Рятувальників вдалося запобігти перекиданню вогню на сусідні будівлі. Пожежу ліквідовано о 06:54. Вогнем знищено легковий автомобіль «Renault 25» та речі домашнього вжитку», – зазначають у ДСНС.

Причини пожежі теж поки невідомі.

А учора пізно ввечері згорів приватний будинок у селі Підвисоке в Оратівському районі. Сталося це, імовірно, через несправну грубку.

Того ж дня, але в обідню пору загорілася дача в масиві «Десенка», що неподалік Вінниці. Найімовірніше, через коротке замикання в електромережі.


 

Юрій Ярмощук

5 лютого, 2019