На Вінниччині з реабілітаційного центру зникли дві дівчинки

Новини Вінниці / На Вінниччині з реабілітаційного центру зникли дві дівчинки

Ці дві дівчинки є сестрами. Одній з них 5, іншій – 14 років. Зникли вони позавчора зі Жмеринського реабілітаційного центру. Перед тим попросили його працівників відпустити їх на деякий час за межі закладу. Ті погодилися. Коли ж дівчата не повернулися, педагоги забили на сполох й повідомили про цю пригоду поліцію. До речі, маму цих дівчаток рік тому позбавили батьківських прав. Тож правоохоронці не виключали, що до їх зникнення певним чином причетна саме вона. Виявилося, що це насправді так. Жінка розробила «операцію», намагаючись повернути дітей додому. Але досягнути мети їй не вдалося. За якийсь час сестричок знайшли. Перебували вони в оселі приятеля їх матері, який мешкає у Шаргороді. Дівчаток повернули у реабілітаційний центр. Про це повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини.

Ці дві дівчинки є сестрами. Одній з них 5, іншій – 14 років. Зникли вони позавчора зі Жмеринського реабілітаційного центру. Перед тим попросили його працівників відпустити їх на деякий час за межі закладу. Ті погодилися. Коли ж дівчата не повернулися, педагоги забили на сполох й повідомили про цю пригоду поліцію.

До речі, маму цих дівчаток рік тому позбавили батьківських прав. Тож правоохоронці не виключали, що до їх зникнення певним чином причетна саме вона. Виявилося, що це насправді так. Жінка розробила «операцію», намагаючись повернути дітей додому. Але досягнути мети їй не вдалося.

За якийсь час сестричок знайшли. Перебували вони в оселі приятеля їх матері, який мешкає у Шаргороді. 

Дівчаток повернули у реабілітаційний центр. Про це повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини.
 

Юрій Ярмощук

13 жовтня, 2018