На Вінниччині з понеділка на автошляху М12 швидкість руху на дорогах перевірятимуть пристроєм TruCam

Новини Вінниці / На Вінниччині з понеділка на автошляху М12 швидкість руху на дорогах перевірятимуть пристроєм TruCam

З понеділка, 3 грудня на Вінниччині швидкість руху на дорогах патрульні перевірятимуть пристроєм TruCam. Про це повідомив Олексій Білошицький, перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції, на своїй сторінці у Фейсбук.

З понеділка, 3 грудня, на Вінниччині швидкість руху на дорогах патрульні перевірятимуть пристроєм TruCam. Про це повідомив Олексій Білошицький, перший заступник начальника департаменту патрульної поліції, на своїй сторінці у Фейсбук.

Радар будуть поки що на дорозі міжнародного значення М12 «Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка» (кілометри 375-379).

«Ще раз наголошую, що всі прилади TruCam, якими користуються патрульні поліцейські, вже пройшли повірку та отримали експертний висновок ДССЗЗІ. Пріоритетом патрульної поліції є не покарання якомога більшої кількості порушників. Наша головна мета — навчити водіїв безпечно їздити! Тому дотримуйтеся ПДР і не порушуйте швидкісного режиму», - написав Олексій Білошицький.

Нагадаємо, з 8 жовтня в України патрульна поліція почала використовувати пристрої вимірювання швидкості TruCam. Першими інспектори  почали користуватися радарами у Волинській, Донецькій, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Чернівецькій та Чернігівській областях.

 «З 16.10.2018 і по сьогодні, складено вже понад 13000 матеріалів за перевищення дозволеної швидкості рух», - зазначив Олексій Білошицький.