На Вінниччині з палаючої квартири врятували чоловіка

Новини Вінниці / На Вінниччині з палаючої квартири врятували чоловіка

На Вінниччині, а саме у Немирівському районі рятувальники гасили пожежу в одній з квартир багатоповерхового будинку. На щастя бійці ДСНС під час розвідки приміщення виявили власника помешкання та встигли врятували людину.

На Вінниччині, а саме у Немирівському районі, рятувальники гасили пожежу в одному з помешкань багатоквартирного одноповерхового будинку. На щастя бійці ДСНС під час розвідки приміщення виявили власника житла та встигли його врятувати.

Як повідомили в ДСНС у Вінницькій області, 11 грудня о 15:25 надійшло повідомлення, що в с.Ковалівка Немирівського району в багатоквартирному одноповерховому житловому будинку виникла пожежа.

Прибувши на місце виклику, рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №13 встановили, що сталося сильне задимлення в квартирі на першому поверсі. В ході проведення розвідки в одній із кімнат помешкання було виявлено чоловіка.

Рятувальники одразу вивели погорільця на свіже повітря та передали працівникам екстреної медичної допомоги.

Пожежу локалізовано о 15:46, а ліквідовано о 16:02. Причина пожежі наразі встановлюється Відомо, що до боротьби із вогнем від ДСНС залучалося шість чоловік особового складу та одна одиниця спецтехніки.

Ірина Заіковата

12 грудня, 2019