На Вінниччині виставлено на конкурс дві FM-частоти для місцевих радіостанцій

Новини Вінниці / На Вінниччині виставлено на конкурс дві FM-частоти для місцевих радіостанцій

На Вінниччині оголошено конкурс на місцеве радіомовлення на дві частоти. Відповідне рішення сьогодні опублікувала Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення. Зокрема, на конкурс виставлені частоти у м. Гайсині (107,1 МГц) та селищі Оратові (90,7 МГц).

На Вінниччині оголошено конкурс на місцеве радіомовлення на дві частоти. Відповідне рішення сьогодні опублікувала Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення. Зокрема, на конкурс виставлені   частоти у м. Гайсині (107,1 МГц) та селищі Оратові (90,7 МГц).

Загалом оголошено конкурс на 11 FM-частот у 7 областях України.

«Згідно з конкурсними вимогами, в загальному обсязі власного мовлення не менше як 15% мають становити інформаційні передачі місцевої тематики. Дозволяється ретрансляція програм Суспільного мовлення та програм Центральної телерадіостудії Міністерства оборони України («Армія FM – військове радіо»). Передачі мають вестися лише українською мовою», - зазначають в Нацраді з питань телебачення і радіомовлення.

Заяви на участь у конкурсі телерадіоорганізації можуть подавати із 4 жовтня до 1 листопада  за адресою: вул. Прорізна, 2, м. Київ, тел. 234-97-13.

Сергій Маламура

4 вересня, 2019