На Вінниччині викрили кілька десятків підпільних АЗС

Новини Вінниці / На Вінниччині викрили кілька десятків підпільних АЗС

Не розголошується, скільки ці АЗС й пункти продажу палива пропрацювали. Таємницею залишаються й обсяги реалізованого бензину та солярки, а також прибутки й імена ділків, які у такий спосіб заробляли. У прокуратурі лише повідомляють, що припинено діяльність 23 незаконних автозаправних станцій та пунктів – у Вінниці та області.

Не розголошується, скільки ці АЗС й пункти продажу палива пропрацювали. Таємницею залишаються й обсяги реалізованого бензину та солярки, а також прибутки й імена ділків, які у такий спосіб заробляли.

У прокуратурі лише повідомляють, що припинено діяльність 23 незаконних автозаправних станцій та пунктів – у Вінниці та області.

Оприлюднені цифри дозволяють зробити висновок, що великі обсяги нафтопродуктів продаються на «чорному» ринку.

«Вжитими заходами, забезпечено демонтаж автозаправного обладнання та припинено продаж пального. На даний час у кримінальних провадженнях проводяться слідчі дії спрямованні на встановлення законності походження пального, його якості та законності здійснення підприємницької діяльності.
Зазначимо, що заходи, спрямовані на припинення незаконної діяльності, пов’язаної з реалізацією пального на території області, тривають», – зазначає прес-служба згаданого відомства.

Як повідомляв NaПарижі, у Вінниці протягом одного дня виявлено дві нелегальні АЗС. 
  

Юрій Ярмощук

6 грудня, 2018