На Вінниччині водій вивернув кермо у бік лісосмуги: постраждало двоє людей

Новини Вінниці / На Вінниччині водій вивернув кермо у бік лісосмуги: постраждало двоє людей

За незрозумілих обставин на рівній ділянці дороги поблизу села Зведенівка Шаргородського району Вінниччини автомобіль KIA з’їхав в лісосмугу. Після зіткнення з деревами ушкодження отримала не тільки автівка, а й люди. До хірургічного відділення місцевої лікарні доставлено 35-річного вінничанина та 55-річну жінку.

За незрозумілих обставин на рівній ділянці дороги поблизу села Зведенівка Шаргородського району Вінниччини автомобіль KIA з’їхав в лісосмугу. Після зіткнення з деревами ушкодження отримала не тільки автівка, а й люди. До хірургічного відділення місцевої лікарні доставлено 35-річного вінничанина та 55-річну жінку.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, аварія сталася 9 грудня об 11-ій годині. Наразі відомо лише об отриманих водієм та його пасажиркою травмах у наслідок ДТП. Що змусило вінничанина з’їхати з траси, має стати предметом з’ясування слідчим.  

Кримінальне провадження відкрито за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України, що передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років.

Макс Мельник

10 грудня, 2019