На Вінниччині внаслідок ДТП травмувалось четверо людей: усіх госпіталізовано

Новини Вінниці / На Вінниччині внаслідок ДТП травмувалось четверо людей: усіх госпіталізовано

Минулої доби на дорогах Вінниччини сталося чотири автопригоди із потерпілими. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП в області, усіх травмованих госпіталізовано.

Минулої доби на дорогах Вінниччини сталося чотири автопригоди із потерпілими. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП в області, усіх травмованих госпіталізовано.

Зокрема, у Вінниці близько полуночі 20-річний водій автівки Audi Q5 допустив зіткнення із автомобілем Audi А6, за кермом якого був 34-річний вінничанин. За інерцією Audi А6 в'їхав у легковик «Кіа», що стояв попереду на світлофорі. Травми внаслідок цієї автопригоди отримав водій Audi Q5.

У Гайсинському районі близько 19:00 23-річна водійка автомобіля «Рено», жителька села Мар'янівки, не впоралась із керуванням та в'їхала у будівлю магазину. Травмовану жінку госпіталізували.

У Тульчині 39-річний водій автомобіля Opel не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та зіштовхнувся із «Пежо», за кермом якого був 52-річний місцевий житель. Внаслідок ДТП постраждав сам винуватець ДТП.

У Вапнярці близько 22:00 водій автомобіля «ВАЗ» хотів об'їхати яму, але збив 52-річну велосипедистку - жительку села Колоденка. Жінку госпіталізували до Томашпільської лікарні.

Нині автомобілі поміщено на арештмайданчик. За цими фактами розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Винуватцям автопригод загрожує обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий термін.

Сергій Маламура

14 квітня, 2021