На Вінниччині влетів у річку легковик, нетверезий водій ледь не загинув

Новини Вінниці / На Вінниччині влетів у річку легковик, нетверезий водій ледь не загинув

Уночі в містечку Липовець на території АЗС патрульні помітили, що водій автомобіля ВАЗ вживав алкогольні напої. Звісно, копи нагадали йому, щоб потім не надумав сісти нетверезим за кермо. За якийсь час виявилося, що цей 27-річний чоловік зробив не так, як мало б бути – додому поїхав не на таксі, а на своєму легковику.

Уночі в містечку Липовець на території АЗС патрульні помітили, що водій автомобіля ВАЗ вживав алкогольні напої. Звісно, копи нагадали йому, щоб потім не надумав сісти нетверезим за кермо. За якийсь час виявилося, що цей 27-річний чоловік зробив не так, як мало б бути – додому поїхав не на таксі, а на своєму легковику. Й не поїхав, а полетів.

Помітивши, що автодорогою на шаленій швидкості мчить «ВАЗ 2108», патрульні  подали знак водієві зупинитися. Той не зважив на їх вимогу, натомість сильніше натиснув на акселератор. За кілька хвилин автівка цього правопорушника влетіла у річку. 
Побачивши, що легковик стрімко занурюється у воду, копи врятували водія, витягнувши його з салону. Ним був той самий чоловік, який «чаркував» на території АЗС. До речі, згодом виявилося, що рівень алкоголю в його крові майже вдесятеро перевищував допустиму норму.
Затонулу автівку вранці дістали з водойми бійці ДСНС. Водію доведеться не лише ремонтувати легковик, а й нести відповідальність за те, що сів за кермо у нетверезому стані. 


 

Юрій Ярмощук

27 квітня, 2018