На Вінниччині власникам підприємства, яке «віджали» перед Новим роком, спалили два автомобіля (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині власникам підприємства, яке «віджали» перед Новим роком, спалили два автомобіля (ФОТО)

Наприкінці 2018 року в селі Кузьминці Барського району, що на Вінниччині відбулося рейдерське захоплення фермерського господарська «Дар’я і Я». Про неправомірну зміну власника та голову підприємства столичним реєстратором Прошкіним О. В. повідомила його власниця Вікторія Кулик. Жінка розповіла, що 30 грудня хотіла внести звітність про сплачені податки і не змогла зайти у систему, хоча напередодні без проблем здійснювала діяльність свого фермерського господарства.

Наприкінці 2018 року в селі Кузьминці Барського району, що на Вінниччині, відбулося рейдерське захоплення фермерського господарська «Дар’я і Я». Про  неправомірну зміну власника та голови підприємства столичним реєстратором Прошкіним О. В. повідомила його власниця Вікторія Кулик. Жінка розповіла, що 30 грудня хотіла внести звітність про сплачені податки і не змогла зайти у систему, хоча напередодні без проблем здійснювала діяльність свого фермерського господарства.

І поки власники добиваються правди та намагаються повернути свій бізнес, їм спалили два автомобілі. Про підпал іномарок серед ночі розповіла Вікторія Кулик на сторінці у Facebook.

Фото з соцмереж.

Новини Вінниці / На Вінниччині власникам підприємства, яке «віджали» перед Новим роком, спалили два автомобіля (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині власникам підприємства, яке «віджали» перед Новим роком, спалили два автомобіля (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині власникам підприємства, яке «віджали» перед Новим роком, спалили два автомобіля (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині власникам підприємства, яке «віджали» перед Новим роком, спалили два автомобіля (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині власникам підприємства, яке «віджали» перед Новим роком, спалили два автомобіля (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині власникам підприємства, яке «віджали» перед Новим роком, спалили два автомобіля (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині власникам підприємства, яке «віджали» перед Новим роком, спалили два автомобіля (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині власникам підприємства, яке «віджали» перед Новим роком, спалили два автомобіля (ФОТО)