На Вінниччині вітчим вбив однорічного хлопчика. Мати все бачила, однак допомоги сину не надала

Новини Вінниці / На Вінниччині вітчим вбив однорічного хлопчика. Мати все бачила, однак допомоги сину не надала

На Вінниччині чоловік наніс смертельні побої однорічному хлопчику. Від отриманих травм малюк помер. Трагедія сталася на очах у матері дитини, однак та рятувати сина не намагалася.Обоє сьогодні під вартою.

На Вінниччині чоловік наніс смертельні побої однорічному хлопчику. Від отриманих травм малюк помер. Трагедія сталася на очах у матері дитини, однак та рятувати сина не намагалася. Вони обоє сьогодні під вартою.

Вінницький міський суд задовольнив два клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 діб, стосовно раніше неодноразово судимого 41-річного чоловіка та 25-річної жінки, які підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 135 Кримінального кодексу України – залишення в небезпеці.

«У рамках досудового розслідування стало відомо, що підозрюваний, який проживав з 25-річної жінкою та її однорічним сином, наніс травми дитині, через те, що хлопчик плакав. Від отриманих травм дитина через декілька днів померла. Свідком вказаних подій була мати, яка, у свою чергу, не надала жодної допомоги своєму сину», - повідомили у прес-службі міського суду.

Наразі тривають слідчі дії.

Підозрюваному інкримінують ч. 3 ст. 135 КК України – завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває у небезпечному для життя стані і позбавлена можливості вжити заходів до самозбереження через малолітство, якщо той, хто залишив без допомоги, сам поставив потерпілого в небезпечний для життя стан, якщо воно спричинило смерть особи.