На Вінниччині військовим почали виплачувати підвищені пенсії

Новини Вінниці / На Вінниччині військовим почали виплачувати підвищені пенсії

Протести і перекриття доріг екс-силовиками не пройшли даремно. Військовим пенсіонерам почали виплачувати підвищені пенсії.

Протести і перекриття доріг екс-силовиками не пройшли даремно. Відсьогодні військовим пенсіонерам почали виплачувати підвищені пенсії.

"Для проведення перерахунків пенсій пенсіонерам – силовикам, до головного управління Фонду Вінниччини надійшло 3,2 тис. відповідних довідок із зазначенням грошового забезпечення з урахуванням окладу за посадою, військового (спеціального) звання та надбавки за вислугу років. Відтак, вже з 20 березня поточного року військовикам буде проведено перші пенсійні доплати", - розповіли у прес-службі ГУ ПФУ у Вінницькій області.

Загалом Пенсійним фондом області до уповноважених структурних підрозділів відповідних міністерств та відомств для формування довідок щодо грошового забезпечення силовиків, забезпечено передачу списків на понад 21 тис. пенсіонерів, з них близько 11 тис. – до Міністерства оборони України, 7,4 тис. – Міністерства внутрішніх справ.

Раніше NaПарижі повідомляв, що навіть після підвищення пенсій силовикам, вони збиралися на мітинг під ОДА.