На Вінниччині відзначили кращих спортсменів, тренерів, фотографів та журналістів у галузі спорту

Новини Вінниці / На Вінниччині відзначили кращих спортсменів, тренерів, фотографів та журналістів у галузі спорту

29 лютого у Вінницькій області була проведена урочиста церемонія нагородження визначних постатей, які значно сприяли розвитку спорту в регіоні. Це не лише видатні спортсмени та тренери, але й талановиті фотографи та журналісти, що активно популяризують спортивні події.

Кращим спортсменом січня був визнаний Антон Нагорняк, який встановив рекорд України в семиборстві на Чемпіонаті України з легкої атлетики серед юніорів. Натомість кращою спортсменкою лютого стала Ганна Давидова, яка стала чемпіонкою Європи у сумі двоборства та отримала дві срібні нагороди на Чемпіонаті Європи з важкої атлетики серед чоловіків та жінок.

Особливо відзначено дитячих тренерів за їхню роль у підготовці майбутніх спортивних талантів. Вони не лише передають знання, але й формують дисципліну та командний дух.

Кращими дитячими тренерами стали Олександр Главатчук у командних видах спорту та Юрій Голяк в індивідуальних видів спорту.

Також були нагороджені фотографи та журналісти, які зафіксували найяскравіші моменти спортивного життя регіону.

"Дякуємо всім, хто працює у сфері спорту та підтримує наші спортивні ініціативи. 2024 рік буде олімпійським! Ми віримо у наших спортсменів і сподіваємося, що синьо-жовтий прапор якнайчастіше зіграє на олімпійському п'єдесталі!" - підкреслив Сергій Борзов.

Новини Вінниці / На Вінниччині відзначили кращих спортсменів, тренерів, фотографів та журналістів у галузі спортуНовини Вінниці / На Вінниччині відзначили кращих спортсменів, тренерів, фотографів та журналістів у галузі спортуНовини Вінниці / На Вінниччині відзначили кращих спортсменів, тренерів, фотографів та журналістів у галузі спортуНовини Вінниці / На Вінниччині відзначили кращих спортсменів, тренерів, фотографів та журналістів у галузі спортуНовини Вінниці / На Вінниччині відзначили кращих спортсменів, тренерів, фотографів та журналістів у галузі спортуНовини Вінниці / На Вінниччині відзначили кращих спортсменів, тренерів, фотографів та журналістів у галузі спортуНовини Вінниці / На Вінниччині відзначили кращих спортсменів, тренерів, фотографів та журналістів у галузі спорту