На Вінниччині відкрили оновлене педіатричне відділення (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині відкрили оновлене педіатричне відділення (ФОТО)

У Шаргороді Вінницької області 29 серпня після капітального ремонту відкрито педіатричне відділення місцевої лікарні. Роботи такого масштабу у приміщенні, де лікують дітей, не проводилися 20 років.

У Шаргороді Вінницької області 29 серпня після капітального ремонту відкрито педіатричне відділення місцевої лікарні. Роботи такого масштабу у приміщенні, де лікують дітей, не проводилися 20 років.

Варто зазначити, що Шаргородський район є одним з найчисельніших по дитячому населенню в області. Лише за минулий рік у педіатричному відділенні КНП «Шаргородській ЦРЛ» проліковано 749 дітей. Саме тому створення найзручніших умов для маленьких пацієнтів було вкрай необхідним.

Зараз це нове сучасне відділення, яке розраховане на 15 ліжок та дає можливість працювати 1 лікарю-педіатру, 5 медичним сестрам та 6 молодшим медичним сестрам. Після капремонту приміщення оснащене новим меблями, санвузлами і білизною. Колектив лікарні і місцева влада доклали максимум зусиль, аби відділення було кращім.

Не лише про комфорт та чистоту подбали представники влади, а й про приємніше перебування у відділенні під час лікування. Керівництво Шаргородської РДА та Шаргородської районної ради подарували нові сучасні телевізори. А за підтримки новообраної народної депутатки по 15 виборчому округу Лариси Білозір стіни відділення набули яскравих фарб і разом з дітками у лікарні житимуть найулюбленіші герої мультфільмів.

Новини Вінниці / На Вінниччині відкрили оновлене педіатричне відділення (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відкрили оновлене педіатричне відділення (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відкрили оновлене педіатричне відділення (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відкрили оновлене педіатричне відділення (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відкрили оновлене педіатричне відділення (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відкрили оновлене педіатричне відділення (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відкрили оновлене педіатричне відділення (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відкрили оновлене педіатричне відділення (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відкрили оновлене педіатричне відділення (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відкрили оновлене педіатричне відділення (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відкрили оновлене педіатричне відділення (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відкрили оновлене педіатричне відділення (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відкрили оновлене педіатричне відділення (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відкрили оновлене педіатричне відділення (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відкрили оновлене педіатричне відділення (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відкрили оновлене педіатричне відділення (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відкрили оновлене педіатричне відділення (ФОТО)