На Вінниччині вбито молоду жінку. Підозрюють її знайомих

Новини Вінниці / На Вінниччині вбито молоду жінку. Підозрюють її знайомих

В Хмільнику близько опівдня 14 квітня було знайдено труп жінки. Він перебував у річці Південний Буг. Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце, констатувала, що смерть є насильницькою. Незабаром поліція затримала і підозрюваних. Двоє чоловіків разом із жертвою відпочивали, а потім сварка призвела до трагедії.

В Хмільнику близько опівдня 14 квітня було знайдено труп жінки. Він перебував поруч з берегом Південного Бугу. Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце, констатувала, що смерть є насильницькою. Незабаром поліція затримала і підозрюваних. Двоє чоловіків разом із жертвою відпочивали, а потім сварка призвела до трагедії.

Про прикрий інцидент у райцентрі у Facebook написав співробітник Хмільницького відділення поліції Олександр Рибак. За його словами, кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 115 КК України (навмисне вбивство). Підозрювані – місцеві мешканці 34 і 32 років. Разом із жінкою вони розпивали алкоголь. Потім виник конфлікт, який мав фатальні наслідки.

Як повідомили у відділі комунікації обласної поліції чоловіки зізнались, що напередодні вони разом з потерпілою розпивали спиртні напої. Під час застілля між одним з них та жінкою через алкоголь виник конфлікт, під час якого чоловік кілька разів вдарив свою чаркувальницю сокирою. Аби приховати сліди злочину, вночі чоловіки винесли тіло потерпілою до річки.

Макс Мельник

15 квітня, 2019