На Вінниччині ВАЗ врізався в дерево: загинули водій та пасажир (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / На Вінниччині ВАЗ врізався в дерево: загинули водій та пасажир (ФОТО, ВІДЕО)

Жахлива ДТП сталася сьогодні вранці на автошляху неподалік села Ксаверівка у Вінницькому районі. Злетів з дороги та врізався у дерево «ВАЗ 21012», у якому їхали троє селян. Усі вони мешканці села Приборівка, що в Липовецькому районі.

Жахлива ДТП сталася сьогодні вранці на автошляху неподалік села Ксаверівка у Вінницькому районі. Несподівано злетів з дороги та врізався у дерево «ВАЗ 21012», у якому їхали троє селян. Усі вони мешканці села Приборівка, що в Липовецькому районі.
На місці аварії загинули 50-річний водій та 57-річний пасажир, їх 37-річний супутник – у лікарні. 

Чому автомобіль злетів з дороги? Це та інше стане відомо лише після завершення розслідування та проведених у його рамках різних технічних експертиз. А поки можна лише здогадуватися: сталося щось з автомобілем чи водій перевищив швидкість й не впорався за кермом. 

Як повідомив відділ комунікації обласної поліції, цей автомобіль спочатку виїхав на зустрічну смугу, перетнувши її, злетів з автошляху й вдарився у дерево. Сталося це близько 9:00. 

Кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб). Розслідування триває.

 

Юрій Ярмощук

25 травня, 2018