На Вінниччині вандали познущалися над пам’ятником Герою АТО. Міська влада та поліція шукають винуватців

Новини Вінниці / На Вінниччині вандали познущалися над пам’ятником Герою АТО. Міська влада та поліція шукають винуватців

У Хмільницьму районі, що на Вінниччини у ніч на 3 вересня невідомі вандали познущалися над пам’ятником воїну АТО Сергія Муравського, який загинув у 2014 році в бою під час операції з розблокування оточеного терористами Міжнародного аеропорту «Луганськ». Крім того, на тому ж кладовищі , де спочиває Герой у селі Будків зловмисники так само облили фарбою монумент батька хмільничанина Сергія П’ятківського. Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник начальника Хмільницького відділення поліції Олександр Рибак.

У Хмільницьму районі, що на Вінниччини, у ніч на 3 вересня невідомі вандали познущалися над пам’ятником воїну АТО Сергію Муравському, який загинув у 2014 році в бою під час операції з розблокування оточеного терористами Міжнародного аеропорту «Луганськ». Крім того, на тому ж кладовищі, де спочиває Герой у селі Будків, зловмисники так само облили фарбою монумент батька хмільничанина Сергія П’ятківського. Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник начальника Хмільницького відділення поліції Олександр Рибак.

За його словами тривають слідчі та оперативно - розшукові заходи.

Закликають повідомити про тих, хто може бути причетним до вандалізму і спаплюження памтника і у виконавчому комітеті Хмільницької міської ради.

Фото з соцмереж