На Вінниччині в сільській школі капітан поліції з пістолета поранив лейтенанта

Новини Вінниці / На Вінниччині в сільській школі капітан поліції з пістолета поранив лейтенанта

Сьогодні, 13 квітня, під час показових навчань із військової підготовки за участі спецпідрозділу поліції у школі с. Рань Немирівського району, один із силовиків випадково поцілив у живіт своєму 34-річному колезі. Трагелія сталася опівдні . Пораненого правоохоронцядоставлено до центральної районої лікарні.

Сьогодні, 13 квітня, під час показових навчань із військової підготовки за участі спецпідрозділу поліції у одній зі шкіл Немирівського району, один із силовиків випадково поцілив у живіт своєму 34-річному колезі. Трагелія сталася опівдні. Пораненого правоохоронця доставлено до центральної районої лікарні. Офіційна верція - порушення правил безпеки поводження зі зброєю.

Потерпілий родом із Вінниці, старший лейтенант спецпризначення Нацполіції. Постріл здійснив капітан поліції.

У прес-службі ГУНП у Вінницькій області повідомили, що що за фактом розпочато службове розслідування. За словами речника обласної поліції Анни Олійник, життю поліцейського нічого не загрожує. Обставини надзвичайної події вивчатиме спеціально створена комісія з працівників Нацполіції України, яка виїхала на місце, де стався нещасний випадок.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статею 128 КК України (необережне тяжке, або середньої тяжкості тілесне ушкодження.