На Вінниччині в ДТП загинула наукова співробітниця заповідника «Буша»

Новини Вінниці / На Вінниччині в ДТП загинула наукова співробітниця заповідника «Буша»

У суботу, 17 листопада, в дорожньо-транспортній пригоді загинула 34-річна Олена Пшеничко - працівниця державного історико-культурного заповідника «Буша». Як розповіли NaПарижі в комплексі, жінка працювала науковим співробітником у заповіднику.

У суботу, 17 листопада, в дорожньо-транспортній пригоді загинула 34-річна Олена Пшеничко - працівниця державного історико-культурного заповідника «Буша». Як розповіли NaПарижі в установі, молода жінка працювала науковим співробітником.

За даними прес-служби головного управління Національної поліції у Вінницькій області, трагедія сталася близько 19.20 на автодорозі Ямпіль-Могилів-Подільський. Водій автомобіля «ЗАЗ Форза» не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, де машина перекинулась. За кермом був 30-річний житель с.Буша Ямпільського району, якого з чисельними травмами госпіталізовано до реанімаційного відділення місцевої лікарні. В результаті аварії легковика пасажирка загинула на місці події. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі.

Фото з сайту ГУ НП у Вінницькій області.

Саша Григоровська

19 листопада, 2018