На Вінниччині в аварії загинула жінка. Поліцейські розслідують обставини автопригоди

Новини Вінниці / На Вінниччині в аварії загинула жінка. Поліцейські розслідують обставини автопригоди

В місті Калинівка, що на Вінниччині, сталась жахлива дорожньо - транспортна пригода, в результаті якої 52-річна жінка пішохід померла на місці. Наразі правоохоронці вінниччини проводять розслідування.

В місті Калинівка, що на Вінниччині, сталась жахлива дорожньо - транспортна пригода, в результаті якої 52-річна жінка-пішохід померла на місці. Наразі правоохоронці вінниччини проводять розслідування.

Як повідомили в ГУНП у Вінницькій області, 12 червня близько 23.15 години на автодорозі  Виступовичі – Могилів-Подільський, 58-річний житель м.Бар, керуючи автомобілем Renault Trafic, допустив наїзд на жительку м. Калинівка,  яка раптово вибігла на пішохідний  перехід. 

Нажаль, від отриманих травм потерпіла померла на місці події. Наразі слідчими призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина дорожньо-транспортної пригоди.

Автомобіль поміщено на арештмайданчик.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання - до 8 років позбавлення волі.