На Вінниччині учнів й студентів навчають правильно поводитися у надзвичайній ситуації (ВІДЕО)

Новини Вінниці / На Вінниччині учнів й студентів навчають правильно поводитися у надзвичайній ситуації (ВІДЕО)

Запобігти, врятувати, допомогти. В Україні продовжуються масштабні перевірки протипожежного стану різних закладів – торгово-розважальних центрів, шкіл, вишів тощо. А для школярів й студентів влаштовують навчання, як правильно діяти у надзвичайних ситуаціях. Як повідомляв Na Парижі, нещодавно урок безпеки відбувся у вінницькій школі №22. В рамках дня цивільного захисту працівники ДСНС розповіли дітям й підліткам про те, що допоможе зберегти життя й здоров'я, а також провели навчальну евакуацію 1380 учнів.

Запобігти, врятувати, допомогти. В Україні продовжуються масштабні перевірки протипожежного стану різних закладів – торгово-розважальних центрів, шкіл, вишів тощо. А для школярів й студентів влаштовують навчання, як правильно діяти у надзвичайних ситуаціях.

Як повідомляв Na Парижі, нещодавно урок безпеки відбувся у вінницькій школі №22. В рамках дня цивільного захисту працівники ДСНС розповіли дітям й підліткам про те, що допоможе зберегти життя й здоров'я, а також провели навчальну евакуацію 1380 учнів.

Схоже навчання відбулося днями й у Вінницькому промислово-технологічному коледжі ВНАУ. Студенти гасили пожежу, приміряли костюми безпеки та різали метал. Усе це під наглядом представників вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Вінниці. 
Про це – у сюжеті ТРК «Вінниччина».

Юрій Ярмощук

27 квітня, 2018