На Вінниччині учні сільської школи провели екологічну акцію

Новини Вінниці / На Вінниччині учні сільської школи провели екологічну акцію

Ця акція називається «Чисте джерело». А провели її учні Кунківської середньої загальноосвітньої школи, що в Гайсинському районі. Зібравшись та озброївшись потрібними інструментами, дівчата та хлопці розчистили джерело та струмок, що наповнює місцевий ставок Безіменний. Як відомо, такі акції допомагають не лише певною мірою поліпшити стан довкілля, а й, що не менш важливо, виховують у дітях любов до природи. До речі, одним з ініціаторів цього гарного заходу була спеціаліст одного з відділів Державної екологічної інспекції у Вінницькій області Ярославна Шестопал.

Ця акція називається «Чисте джерело». А провели її учні Кунківської середньої загальноосвітньої школи, що в Гайсинському районі. Зібравшись та озброївшись потрібними інструментами, дівчата та хлопці розчистили джерело та струмок, що наповнює місцевий ставок Безіменний.

Як відомо, такі акції допомагають не лише певною мірою поліпшити стан довкілля, а й, що не менш важливо, виховують у дітях любов до природи.

До речі, одним з ініціаторів цього гарного заходу була спеціаліст одного з відділів Державної екологічної інспекції у Вінницькій області Ярославна Шестопал.


 

Юрій Ярмощук

12 жовтня, 2018