На Вінниччині у моторошній ДТП загинула дівчинка. Лобове скло авто, в якому вона їхала, протаранила дерев’яна балка з вантажівки

Новини Вінниці / На Вінниччині у моторошній ДТП загинула дівчинка. Лобове скло авто, в якому вона їхала, протаранила дерев’яна балка з вантажівки

На Вінниччині сталася потрійна аварія - зіткнулися два буси і « «ГАЗ 5204». ДТП відбулося на дорозі Гайсин – Ладижин близько 19.00. Як розповіли у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, 21-річний житель Ладижина, який керував автомобілем «Фольксваген Т4», не вибрав безпечної швидкості руху, зіткнувся з припаркованими на узбіччі автомобілями «Сітроєн Джампінг» та «ГАЗ 5204». Вантажівка була завантажена лісовою продукцією. Під час зіткнення вантажівки та «Сітроєна», балки пошкодили лобове скло «буса» та травмували 14-річну дівчину, жительку с. Бубнівка Гайсинського району. Від отриманих травм неповнолітня загинула одразу.

На Вінниччині сталася потрійна аварія - зіткнулися два буси і «ГАЗ 5204». ДТП відбулося на дорозі Гайсин – Ладижин 19 листопада близько 19.00.

Як розповіли у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, 21-річний житель Ладижина, який керував автомобілем «Фольксваген Т4», не вибрав безпечної швидкості руху, зіткнувся з припаркованими на узбіччі автомобілями «Сітроєн Джампінг» та «ГАЗ  5204». Вантажівка була завантажена лісовою продукцією. Під час зіткнення вантажівки та «Сітроєна» балки пошкодили лобове скло «буса» та травмували 14-річну дівчину, жительку с. Бубнівка Гайсинського району. Від отриманих травм неповнолітня загинула одразу.

У водіїв транспортних засобів відібрані зразки крові для встановлення наявності алкоголю в організмі. Автомобілі забрали на арештмайданчик.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі.

Саша Григоровська

20 листопада, 2018