На Вінниччині у льодову пастку потрапили кілька автобусів з пасажирами та автомобілів

Новини Вінниці / На Вінниччині у льодову пастку потрапили кілька автобусів з пасажирами та автомобілів

Перший сніг та коливання температури повітря у Вінницькій області додали клопоту водіям та рятувальникам. Учора ввечері через ожеледицю на дорозі у складну ситуацію потрапили водії та пасажири кількох рейсових автобусів.

Перший сніг та коливання температури повітря у Вінницькій області додали клопоту водіям та рятувальникам. Учора ввечері через ожеледицю на дорозі у складну ситуацію потрапили водії та пасажири кількох рейсових автобусів. На щастя, усе закінчилося благополучно. 

«19 листопада о 20:49 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автошляху Бершадь –Теплик у села М'якохід Бершадського району у зв’язку з погіршенням погодних умов рейсовий автобус Вінниця-Бершадь не зміг піднятися на підвищення. По прибуттю рятувальників Державної пожежно-рятувальної частини №16 з'ясувалося, що на автошляху знаходиться ще два автобуси, які не можуть самостійно продовжити рух. Загалом у транспортних засобах знаходилося 22 пасажири. Рятувальники за допомогою тросу витягли техніку на підйом», – повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Вінницькій області.

Крім того, того вечора на автошляху Вапнярка-Тульчин у кювет потрапив Volkswagen. А в Мурованокуриловецькому районі у льодовій пастці опинився автомобіль КІА. Цим водіям також допомогли бійці ДСНС.

Як повідомляв NaПарижі, на Вінниччині у моторошній ДТП загинула дівчинка. Лобове скло авто, в якому вона їхала, протаранила дерев’яна балка з вантажівки. 

Юрій Ярмощук

20 листопада, 2018