На Вінниччині у лобову зіткнулися два легковика, в одному з яких їхали діти

Новини Вінниці / На Вінниччині у лобову зіткнулися два легковика, в одному з яких їхали діти

Учора серед дня внаслідок ДТП двоє дітей віком 4 та 7 років потрапили у Тульчинську районну лікарню. На автодорозі Тульчин – Шпиків десь о пів на першу дня зіткнулися ВАЗ і ЗАЗ Славута. В останньому знаходилися згадані маленькі подоляни.

Учора серед дня внаслідок ДТП двоє дітей віком 4 та 7 років потрапили у Тульчинську  районну лікарню. На автодорозі Тульчин – Шпиків десь о пів на першу дня зіткнулися ВАЗ і ЗАЗ Славута. В останньому знаходилися згадані маленькі подоляни.

У поліції повідомили деталі цієї аварії: за попередньою версією, ніби ВАЗ, за кермом якого був 55-річний чоловік, несподівано вискочив на зустрічну смугу, де за мить у лобову зіткнувся з іншим легковиком. У дітей травми різної важкості.

Як зазначили у відділі комунікації поліції Вінниччини, кримінальне провадження відкрито за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Винуватцю аварії загрожує до 3 років обмеження волі й позбавлення водійських прав. Триває розслідування.


 

Юрій Ярмощук

9 серпня, 2018