На Вінниччині у лікарні опинилася пасажирка мопеду. Її приятель не побачив перешкоду з кущів

Новини Вінниці / На Вінниччині у лікарні опинилася пасажирка мопеду. Її приятель не побачив перешкоду з кущів

На Вінниччині правоохоронці встановлюють обставини аварії, яка сталась поблизу Бершадського району. Відомо, що водій мопеду не впорався з керуванням та вилетів з дороги, через що постраждала його пасажирка.

На Вінниччині правоохоронці встановлюють обставини аварії, яка сталась у Бершадському районі. Відомо, що водій мопеду не впорався з керуванням та вилетів з дороги, через що постраждала його пасажирка.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області, 29 серпня близько 13.50 в с. Бирлівка Бершадського району сталась аварія, в якій травмувалась 24-річна пасажирка мопеду. Як стало відомо, водій двоколісного транспортного засобу, не впоравшись з керуванням, виїхав на узбіччя, потрапивши на перешкоду. 

Правоохоронці встановили, що за кермом мопеду перебував 17-річний житель с. Баланівка. Пасажирку транспортного засобу госпіталізовано до реанімаційного відділення районної лікарні. 

Транспортний засіб поміщено на арештмайданчик. Обставини автопригоди з’ясовує слідство.

Слідчим відділом поліції відкрито провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Ірина Заіковата

30 серпня, 2019