На Вінниччині у ДТП постраждали двоє пішоходів

Новини Вінниці / На Вінниччині у ДТП постраждали двоє пішоходів

У Вінниці та Хмільнику 13 червня сталися відносно схожі ДТП, в яких постраждалими виявилися пішоходи. Так, вранці у райцентрі місцева жителька потрапив під колеса автівки на нерегульованому переході, а ввечері на околиці Вінниці житомирянин грубо порушив правила дорожнього руху, «форсуючи» магістральну трасу у забороненому для перетину місці.

У Вінниці та Хмільнику 13 червня сталися відносно сході ДТП, в яких постраждалими виявилися пішоходи. Так, вранці у райцентрі місцева жителька потрапила під колеса автівки на нерегульованому переході, а ввечері на околиці Вінниці житомирянин грубо порушив правила дорожнього руху, «форсуючи» магістральну трасу у забороненому для перетину місці.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, о 18.00 годині на Барському шосе 60-річний водій автомобіля «Рено» допустив наїзд на 29-річного пішохода, який переходив дорогу у невстановленому місці.

У Хмільнику автопригода сталась близько 10.00 на проспекті Свободи. За кермом автомобіля «Опель» перебував 44-річний киянин, а 45-річна жінка потерпіла рухалась по «зебрі».

Водії автомобілів освідувані. На момент вчинення ДТП вони були тверезі. За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України, що передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років.

Макс Мельник

14 червня, 2019