На Вінниччині у ДТП під Немировом загинула людина (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині у ДТП під Немировом загинула людина (ФОТО)

Сьогодні, 31 жовтня, близько 10 години на ділянці дороги перед в’їздом у Немирів зі сторони Вінниці сталось ДТП. Бусик Opel Vivaro зіштовхнувся із причепом вантажівки. На місці події загинула одна людина, ще двох госпіталізували.

Сьогодні, 31 жовтня, близько 10 години на ділянці дороги перед в’їздом у Немирів зі сторони Вінниці сталась ДТП. Бусик Opel Vivaro зіштовхнувся із причепом вантажівки. На місці події загинула одна людина, ще двох госпіталізували.

«За попередньою інформацією, вантажівка «DAF» з напівпричепом стояла запаркована на узбіччі дороги. Водій мікроавтобусу «Opel Vivaro» не впорався з керуванням та допустив зіткнення з вантажівкою. Водія та пасажира мікроавтобуса госпіталізували. Ще одна пасажирка загинула на місці події», – повідомили у прес-службі ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

Зараз на місці події працює поліція. Судячи із сервісу Google Maps, станом на 12:43 рух на трасі в районі ДТП ускладнений. Рух автотранспорту пустили по одній зі смуг зустрічної дороги.

Свідки аварії діляться враженнями у групі ДТП Вінниця: «Там взагалі жах, з буса одне дрантя лишилось, я так зрозумів він в стоячу фуру ззаду залетів, бо на причепіі фури ззаду двері побиті», - написав користувач Александр.

Фото з Viber групи ДТП Вінниця та ГУНП у Вінницькій області

Новини Вінниці / На Вінниччині у ДТП під Немировом загинула людина (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині у ДТП під Немировом загинула людина (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині у ДТП під Немировом загинула людина (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині у ДТП під Немировом загинула людина (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині у ДТП під Немировом загинула людина (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині у ДТП під Немировом загинула людина (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині у ДТП під Немировом загинула людина (ФОТО)
Дмитро Тур

31 жовтня, 2019