На Вінниччині триває пошук підлітка, який тиждень тому кудись пішов з дому з рюкзаком

Новини Вінниці / На Вінниччині триває пошук підлітка, який тиждень тому кудись пішов з дому з рюкзаком

Тиждень тому цей 15-річний мешканець села Тарасівка, що у Могилів-Подільському районі, кудись пішов з дому, прихопивши з собою коричневий джинсовий рюкзак та мобільний телефон. Відтоді його ніхто ніби не бачив. Рідні забили на сполох й повідомили поліцію про зникнення неповнолітнього Руслана Головешкіна.

Тиждень тому цей 15-річний мешканець села Тарасівка, що у Могилів-Подільському районі, кудись пішов з дому, прихопивши з собою коричневий джинсовий рюкзак та мобільний телефон.

Відтоді його ніхто ніби не бачив. Рідні забили на сполох й повідомили поліцію про зникнення неповнолітнього Руслана Головешкіна. Наразі триває його пошук. Усіх, хто володіє якоюсь інформацією про цього юнака, просять повідомити про це за телефонами: (0432) 594099, 594155 або 102.

Відділ комунікації поліції Вінниччини оприлюднив прикмети Руслана: зріст 150-155 см, середньої тілобудови, овальне обличчя, темні очі, русяве волосся. Був одягнений у білу футболку, чорні шорти.

Як повідомляв NaПарижі, з початку цього року до поліції Вінниччини надійшло понад 160 заяв щодо зникнення на території нашої області дітей та підлітків. На щастя, усіх утікачів знайшли живими й здоровими та повернули їхнім рідним.

Юрій Ярмощук

8 серпня, 2018