На Вінниччині «стихло» радіо

Новини Вінниці / На Вінниччині «стихло» радіо

Від сьогодні, 3 липня, на Вінниччині призупинило мовлення радіо Лажижин. У радіостанції 103,9FM закінчився терміну ліцензії. Однак слухачі матимуть можливість слухати звичні за бабато років програм на новій хвилі 101,6F M. Адже частина трудового колективу із «старого» радіо перейшла працювати на "Радіо ЛАДА" 101,6 МГц (Гайсин).

Від сьогодні, 3 липня, на Вінниччині призупинило мовлення радіо Ладижин. У радіостанції 103,9 FM закінчився термін ліцензії. Однак слухачі матимуть можливість слухати звичні за багато років програми на новій хвилі 101,6 FM. Адже частина трудового колективу із «старого» радіо перейшла працювати на "Радіо ЛАДА" 101,6 МГц (Гайсин).

До речі, як повідомляє сайт Lada.FM з серпня 2017 року припинено фінансування комунального підприємства РК "Лада" з міського бюджету, до якого входила радіостанція з позивним "Радіо Ладижин: хвиля, яка нас єднає". Тоді тамтешні працівники виявили бажання приватизувати комунальну радіостанцію. Однак депутати Ладижинської міської ради не дозволили зробити цей крок журналістам.