На Вінниччині сталися дві пожежі, а дерево прекрило міжнародну трасу

Новини Вінниці / На Вінниччині сталися дві пожежі, а дерево прекрило міжнародну трасу

На Вінниччині сильні вітри натворили безладу. Так, на автошляху М-12 Стрій-Тернопіль-Кіровоград-Знам`янка впало дерево, у місті Гайсин та селі Гунча пошкоджено дахи двох шкіл.Та нажень, не обійшлось в цей день і без пожеж у місті Тульчин та в Чечельнецькому районі.

На Вінниччині минулої доби сильні вітри натворили безладу. Так, на автошляху М-12 Стрій-Тернопіль-Кіровоград-Знам`янка впало дерево, у місті Гайсин та селі Гунча пошкоджено дахи двох шкіл. Та на жаль, не обійшлось в цей день і без пожеж - у місті Тульчин та в Чечельнецькому районі.

Як повідомили в ДСНС у Вінницькій області, 27 червня о 15:01 надійшло повідомлення, що в одному із приватних домоволодінь на вул. Заводській у Тульчині виникла пожежа. Прибувши до місця виклику, рятувальники встановили, що вогонь охопив горищне приміщення житлового будинку на площі 35 кв.м. Пожежу вдалось локалізувати о 15:19, а ліквідувати о 15:29. Обійшлося без жертв.

Того ж дня, о 23:55 рятувальники селища Чечельник отримали виклик про пожежу житлового будинку у с. Стратіївка Чечельницького району. На місці події бійці ДПРЧ-33 встановили, що вогнем охоплено житловий будинок на площі 60 кв.м. Пожежу ліквідували о 00:47.

Також, 27 червня о 15:59 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення, що внаслідок погіршення погодних умов на автошляху М-12 Стрій-Тернопіль-Кіровоград-Знам`янка впало дерево. Прибувши на місце події, рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №10 розкряжували стовбур дерева та прибрали гілля з автошляху.

Аналогічна подія сталась на дорозі автошляху Т-02-01 Вінниця-Турбів-В.Михайлівка Гайсинського району у с. Широка Гребля Хмільницького району та на автошляху між селами Сошанськ і Самгородок Козятинського район. Там також прибирали повалені сильним поривом вітру дерева.

До проведення зазначених робіт від ДСНС залучалося 22 чоловік особового складу та 5 одиниці спецтехніки.

Новини Вінниці / На Вінниччині сталися дві пожежі, а дерево прекрило міжнародну трасуНовини Вінниці / На Вінниччині сталися дві пожежі, а дерево прекрило міжнародну трасуНовини Вінниці / На Вінниччині сталися дві пожежі, а дерево прекрило міжнародну трасу
Ірина Заіковата

28 червня, 2019