На Вінниччині сталася пожежа на колишньому заводі, який належав екс-губернатору (ВІДЕО)

Новини Вінниці / На Вінниччині сталася пожежа на колишньому заводі, який належав екс-губернатору (ВІДЕО)

У четвер, 9 серпня, на території недіючого на сьогодні Капустянського цукрового заводу сталася пожежа. Вогонь спалахнув надвечір, як розповіли NaПарижі у прес-службі головного управління ДСНС у Вінницькій області, повідомлення про загоряння на цукроварні у селі Капустяни Тростянецького району надійшло до служби порятунку “101” о 18.25.

У четвер, 9 серпня, на території недіючого на сьогодні Капустянського цукрового заводу сталася пожежа. Вогонь спалахнув надвечір, як розповіли NaПарижі у прес-службі головного управління ДСНС у Вінницькій області, повідомлення про загоряння на цукроварні у селі Капустяни Тростянецького району надійшло до служби порятунку “101” о 18.25.

Горіла покрівля однієї із споруди на території заводу. Попередньо причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем невстановленою особою. Відео із пожежі на заводі відразу почали поширювати у соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, Капустянський цукровий завод перестав працювати, людей звільнили, обладнання «вирізали». В свій час цукроварння знаходилася в управлінні компанії, яку пов’язували з колишнім головою ОДА Іваном Мовчаном. В 2015-му майно віддали банку за борги.

Відео зі сторінки Діани Галайко у Facebook.