На Вінниччині спрямують мільйон гривень на підтримку громадських ініціатив (ВІДЕО)

Новини Вінниці / На Вінниччині спрямують мільйон гривень на підтримку громадських ініціатив (ВІДЕО)

На втілення у життя різних громадських ініціатив, які допоможуть зробити Вінниччину більш конкурентоспроможною, привабливою для туристів тощо, цього року з обласного бюджету витратять один мільйон гривень. Цю суму розподілять між 25 переможцями конкурсу проектів. Тож нашу область можна вважати лідером в країні щодо фінансової підтримки ініціатив її небайдужих та діяльних мешканців.

На втілення у життя різних громадських ініціатив, які допоможуть зробити Вінниччину більш конкурентоспроможною, привабливою для туристів тощо, цього року з обласного бюджету витратять один мільйон гривень.  Цю суму розподілять між переможцями конкурсу проектів. Тож нашу область можна вважати лідером в країні щодо фінансової підтримки ініціатив її небайдужих та діяльних мешканців.

Як повідомляв Na Парижі, одним з переможцем цього конкурсу визнано ГО «Молодіжна рада», яка допомагатиме в одному з районів розвивати зелений туризм. А нещодавно про свої проекти розповіли й представники ГО «Центр «Діалог», ГО «Вісь», ГО «Філософія серця». За кошти з обласної скарбниці вони реалізують п'ять проектів «SMILE-сервіс», «VinMedia», «II Всеукраїнська школа ППА», «Підвищення рівня експертно-аналітичної спроможності Вінницької області» та «Медіа-аудит Вінницької ОДА: стан та перспективи удосконалення інформаційної політики».

Яку користь це принесе громаді Вінниччини, скільки загалом переможців цього конкурсу? Про це та інше – у сюжеті ТРК «Вінниччина».


 

Юрій Ярмощук

14 червня, 2018